Тижневі змагання від магазину "Комп'ютерний всесвіт".

З першого по сьоме червня включно.



Хочеш мати можливість виграти один із призів представлених на фото?


Якщо так - то виконай кілька простих умов.


1. Ти маєш бути учасником нашого клубу.



2. Подати заявку на участь (зареєструватись)

Реєстрація надзвичайно проста: потрібно знайти у клубі запис про реєстрацію у змаганнях та написати там коментар, що ти хочеш позмагатись. Реєстрація відкрита до сьомого червня включно.


3. Протягом проходження змагань виконувати їх положення (правила).
Правила також прості.

Положення змагань

Час проведення.
Старт першого червня.
Фініш - сьомого

Хто може приймати участь
Будь-хто, хто на власний ризик готовий висунутись в місто великом

Ми не ставимо якихось обмежень - ви їх самі собі зробите...


Перебіг змагань

Основна твоя мета - чітко обрати ціль і проїхати відповідну кількість кілометрів, яка рахується в сумі за тиждень. Тут немає ніяких гонок і тісного спортивного контакту. Ти користуєшся великом у своїх цілях як і сотні разів до цього, але записуєш свою поїздку.

Кожна ціль предбачає певну кількість кілометрів, яку ти маєш проїхати, щоб виграти той, чи інший приз:
монопод потрібно набрати найбільше в діапазоні від 1 до 100 кілометрів за тиждень, якщо набереш 101 чи більше - то ти вже претиндент на флешку, а не на монопод;

флешка 101 - 250 кілометрів за тиждень, набереш 251 чи більше і ти вже її не отримаєш, але матимеш шанс на павербанк;

павербанк - понад 250 кілометрів за тиждень + ніяких обмежень кінцевої кількості кілометрів...
До уваги братимуться цілі числа, не зважаючи, що страва рахує з десятими: все, що після коми ми не розглядаємо і не заокруглюємо: 100,1=100 100,9=100 - Дивись уважнно.

Де і як потрібно їздити? Що записути? Як виставляти?
Де тобі потрібно - там і їздь, хоч довкола свого дому, але раз за поїздку твій маршрут має проходити по вказаній локації
1. Твій маршрут хач би раз за поїздку має проходити біля магазину "Комп'ютерний всесвіт" (м.Бар, вул.Соборна,1), причому із зупинкою та фоткою на його парковці. Інакше нічого тобі не зарахується.
2. Записи у страва, які ти виставляєш для участі у змаганнях мають бути відкриті та доступні стороннім користувачам, інакше ніхто із перевіряючих не зможе перевірити твій трек, а відповідно тобі нічого не буде зараховано.
3. Твої треки у страва повинні бути оприлюдненні не пізніше, ніж на вечір другого дня після поїздки. Ніхто із перевіряючих не буде даремно витрачати час, шукати та чекати появи твоїх треків, у них і так купа роботи. Тому тобі прийдеться самостійно надавати інформацію. Ти побачиш як це робиться, якщо уважно щодня слідкуватимеш за записами клубу veloБар у strava.

Підсумки та нагородження.
Після підведення підсумків буде нагородження, відбудеться воно десятого червня, під час Велодня. Підсумки будуть оприлюдненні дев'ятого червня. Якщо у підсумку в якійсь із цільових категорій у учасників буде рівна кількість кілометрів - то для порівняння братиметься їх набір висоти: у кого більший - той переможець.

Бонуси
Під час змагань "Комп'ютерний Всесвіт" може ставити певні завдання за виконання яких ти можеш отримати бонусні кілометри, які тобі припишуть у підсумку.

P.S.: Протягом змагань ця стаття буде оновлюватись: час від часу будуть додаватись проміжні результати, аж до самого нагородження, а також в разі потреби публікуватимуться додаткові відомості.


06.06.2018


08.06.2018


09.06.2018



Коментарі