30 днів на велику! :)


"30 days of biking" цьогоріч в Барі буде втретє.
Для тих, хто не знає що це - наша інша "невеличка стаття" про цей захід або ГУГЛЕ в поміч.

Тепер коротко по суті:
1. Дати самому собі обітницю по можливості щодень, протягом квітня їздити на ровері будь-куди, на будь-яку відстань, з будь-якою метою.
Кожен день на велику відмічати в календарику і щодня ділитись власними доказами велопоїздок в мережі (де і як буде сказано дещо пізніше тут).

2. Зареєструватись на сайті http://30daysofbiking.com/pledge-2018 навіть, якщо ви і не збираєтесь взагалі кудись там їздити великом... Навіщо? Все просто: за реєстрацію благодійні організації переводять кошти, ні не вам, а для знедолених в Африці. А ми за Мир  в усьому світі, тому реєстрація - найлегший спосіб зробити щось хороше в цьому житті для інших. Щоб вам було цікавіше реєструватись і для стимулу, ми маємо 25 Spoke cards - листівок-календариків, які файно виглядають у спицях вашого велика, мають з одного боку світловідбивач, а з іншого чарівний календарик, у якому ви можете позначати "ці дні"... Чим більше  у вашому календарі "цих днів" позначено - тим краще, адже вони символізують вашу вірність даному слову (а от правдиво чи ні ви там робите помітки  - то вже справа ваша і вашої совісті) Крім того Spoke cards - це "ідентифікатор своїх" і тих хто причетний до події світового масштабу; Календарик,  який викликає заздрість в інших, дивні запитання та захопливі погляди в слід...

Коротше 10 з них ми розіграємо серед тих, хто зареєструється на сайті і прибуде в зазначений день на Барську площу.

3.  3азначений день і час - це субота, 31 березня, 13:00. 
Отже в цей день ви приїжджаєте великом на площу (велик потрібен, бо без нього ні в чому ви не участвуєте. Жителів віддалених населених пунктів це не стосується, їм головне хоч якось дістатись нашого міста, а хто з них прибуде великом - той автоматично отримує статус "Залізні ноги" та цукерку), з собою привозите капсулу від "кіндерсюрпрайзу", в капсулі записка, де зазначкно ваше ім'я прізвище, номер реєстрації (все має точно співпадати з тим, як ви записали і отримали на сайті). Далі - класика: всі капсули в торбину, мотлошимо щоб все те перемішалось і всліпу витягуємо 10 капсул, перевіряємо на сайті відповідність записаного, віддаємо календарик. Якщо в когось щось не співпало те що єна сайті і те, що ви написали - вибачайте: ви в прольоті, витягуємо іншу капсулу.
Одна людина - одна капсула. Для мамуль, татуль, бабуль, дідуль, сеструль, братюль та інших хитруль чи дуже сильно зайнятуль, словом для тих, кого  на площі немає календарик ви можете виготовити вдома самостійно або придбати (за 60грн.) з решти 15-ти, що лишаються поза розіграшем.
Для присутніх дітей до 14-років, яким не поталанило в розіграші календарик - 30грн., для старших - 60грн..

Чому так дорого? Бо для кожного, хто купить, календарик ми замовимо один крутий світловідбивач, як на фото, та віддамо його покупцеві. В підсумку у вас буде і календарик і світловідбивач. А крім того зібраної суми має вистачити на доставку замовлення + пару додаткових, а такі речі зайвими не бувають.

 

Ну, і не забувайте, що у багатьох із вас є такі ж самі торішні картки, якщо миші не з'їли - то можна використати заново. Ми ж за вторинне використання пластику та паперу. Та за економію сировини, а відповідно грошей. ;)

P.S.: Ласкаво просимо в групу "30 днів на велику | м.Бар" (Фейсбук)


Коментарі