З власного досвіду.


Як показав досвід, не всі полюбляють щодня писати велосипедні пости у фейсбук. І це серйозна проблема для охочих прийняти участь в "30 днів на велику". Люди мають тисячі причин не робити записи на власній сторінці. І найголовніша з них це турбота про своїх ближніх: ну не хочуть люди, щоб раптом від їхніх  щоденних велопостів  у осіб з їхнього френдлисту виник комплекс неповноцінності. Така річ зі слабохарактерними може статись від трьох-чотирьох записів про покатеньки на велику, а тут мінімальний максимум цілих 30 має бути.

Тож, щоб ви не травмували латентну психіку своїх підписників, ми  пропонуємо вам робити пости у групі  "30 днів на велику | м.Бар". Це дасть вам змогу зі спокійною душею за оточення писати скільки завгодно про велопоїздки в ході всесвітньої події, брати участь у її можливих і неможливих конкурсах. А якщо ваші підписники і отримуватимуть про це новини - то вони завжди зможуть відписатись від новин в цій групі, а не від вас. І головне: стіна ваша буде зайнята іншим.

Ой, мало не вилетіло з голови: для зареєстрованих на сайті є шанс виграти Spoke cards. Натисніть на картинку нижче, щоб дізнатись умови конкурсу.


Коментарі