Жінкою Вінниччини 2018 народ оголосив велосипедистку.


Якщо бути чесними - то нагороджених "Жінок Вінничини 2018" було 16.

Голосування за учасниць проводилось в мережі інтернет у 16 номінаціях. Проголосували 38 тис. людей. Публікація зібрала майже 1 млн. переглядів. Лінки на деталі такого грандіозного проекту ви знайдете в кінці нашої публікації.

У середу, 21 березня, відбулась церемонія нагородження переможців у благодійному проекті,
головною метою якого цьогоріч був благодійний збір коштів для лікування маленької вінничанки Ірини Химич. Присутні зібрали понад 180 тис.грн., які були передані батькам дівчинки.

А ми розповімо про спортивну номінацію.

У номінації "СПОРТ" перемогу отримала Інна Галантюк. З чим ми її сердечно вітаємо, та пишаємось єдністю людей, яку породжує ровер!
Інна Галантюк - майстер з велоспорту, викладач фізичної культури у ЗОШ №10 ВМР.


Диплом та відзнаку Інні вручав начальник відділу спорту Вінницької області, Сергій Чернявський - срібний призер з велогонок на треку в олімпійських іграх 2000-го року в Сіднеї.




На церемонії нагородження Інна була зі своїм чоловіком Володимиром, котрий завжди виступає її надійною опорою та підтримкою.

Барська (і не лише Барська) Велоспільнота уважно спостерігала за перебігом голосування, всі небайдужі щиро вболівали і переживали за Інну та робили все, що було в наших силах аби її підтримати.


Деталі проекту "Жінка Вінниччини 2018" на сторінці видання "20 хвилин - Новини Вінниці", там же ви знайдете реквізити для матеріальної допомоги важко хворій дівчинці.

У публікації використано фото розміщені у профілі Інни Галантюк у фейсбуці та з сайту Вінницької ОДА

Коментарі