Встановлення рекорду

Мої крихітки поснули...
От скажіть чи часто ви бачили як сплять квіти? А дикі рожеві фіалки? 
Ну, це я трішки відволікся. Треба ж про рекорд, відповідно заголовку.

От лінуюсь я собі вдома після вчорашніх перевезень невідомої (поки-що) поклажі, нікого не чіпаю. Насолоджуюсь книгою поперемінно чергуючи читання з солодкою напівдрімотою, під час якої моя мармиза постійно прилипає до екрану недоломаного електронного чудо-девайсу, який замінює мені зв'язок зі світом, і взагалі таке враження, що саме він час від часу повертає мій мозок, а за ним і дупу до реальності...

От і знову так сталось: читав-читав, і тут мій ніс двічі завібрував із якимось стандартним рінгтоном. Розплющую очі: - О! Чудо техніки прислало повідомлення, що Інна Ткачук відписалась у групу "30 днів на велику" в фейсбуці. Та-аак,  подивимось, що там, що там? Саме там цьогоріч створено площадку для барських любителів квітневого флешмобу. Приєднатись може будь-хто! Ще не пізно, правда трішки ви вже проґавили...

Блін, Аркадій, доки ти нині "пролюблював" сонячний день  - дівчатка проїхали 15 кілометрів і вийшли у лідери тижня, на "раз-два" взувши всіх хлопців клубу veloБар у Strava. Не знаю як інші дівчата, а Інна - так точно зараз у лідерах, тож висловлюю своє захоплення!  :) Так тримати! Думаю це варто відмітити маленькою заохочувальною дрібничкою. Готував бонус для найзавзятіших на кінець тижня, але чим п'яте квітня не підходить для проміжкового підсумку? ;)

Тож, отримавши такого віртуального пендаля під зад мені зразу захотілось прокататись, щоб мати право закреслити в календарі ще один день. Що я і зробив, але дуже мало, бо моя фара за 450 метрів від дому підступно погасла, стало темно і страшно, душа впала в п'ятки, знайшла в носку дірку і через неї забилась під встільку - таким чином натякаючи, що рекорди-рекордами, а зараз пора крутити педалі додому. Навпомацки мигалівецькими долинами я ще не їздив - все буває вперше.

Фууух, календарик поки що без пропусків. Тай рекорд я цього тижня все ж таки встановив: в рейтингу я перший, правда перший з-заду. Зате мені видно все, що попереду, і не потрібно озиратись. :)


Не встиг я повернутись до дому, як oта по-наркоманському залежна від wi-fi штуковина, ну, та, яка часом надає носу вібрацію і підштовхує дупу до пригод, - знову полізла в інтернет і видала інфу, що цього дня дівчатка таки продовжують бити рекорди не лише по кілометрам, але й по яскравості, а також по наполегливості, бо щось цьогоріч лише дівчата щодня публікують звіт за день. Це також варто маленького бонусу.


Створю інтригу: який саме буде бонус всі дізнаються  у неділю 08.04.2018.

Коментарі