Великий ЛЯП адміна чи вдала ідея?




Не так давно veloБар почала використовувати месенджери для масового інформування своїх підписників.

Крім того спробували створити груп-чати у Viber, WhatsApp, Telegram. І це навіть вдалось, але є одне вагоме "але", яке потрібно вивчити і випробувати...

Тож про все по порядку:

Як виявилось в чатах, які зав'язані на телефонних месенжерах,  учасники бачать телефонні номери один одного, навіть якщо не знайомі, і номера немає у телефонній книзі. Так сталось у вайбері, в якому адмін створив чат закинувши туди номери взяті з анкет учасників масових заходів велоспільноти. Тож приносимо свої вибачення, кому це не подобається - можете видалитись із чату. З огляду на такий "ЛЯП" ми вже не додавали учасників скопом  у WhatsApp та Telegram, а пропонуємо вам (кому це потрібно) зробити це самостійно.

В чати можна потрапити по запрошенню, пройшовши за спецлінком (потрібно буде скористатись телефоном або добавити в свій список контактів номер спільноти +380731137232 (цей номер не для голосових викликів) та написати йому в одному із месенжерів що ви хочете в груп-чат велоспільноти і майте на увазі, що номер вашого мобільного, який ви юзаєте для месенжера буде видимий іншим учасникам чату):


3 Telegram Має бути якось так: https://t.me/velobar_chat

Щодо четвертого - Facebook, пишіть адміну, щоб додав вас в чат veloБарчан (на даний момент він ще не має користувачів, а можливості чатів фейсбуку ще не вивчені)
Приєднуючись або подаючи заявку ви погоджуєтесь дотримуватись правил спільноти, відмовляєтесь від виказування нам претензій пов'язаних із використанням чатів, розумієте не передбачені ризики, ну і т.д., коротше все це на ваш страх і ризик.


Ой, ледь не забули: у Telegram створено канал, на нього можна підписатись і отримувати новини прямо на телефон. Так само є сторінка у Instagram. Але там поки-що пусто, шукаємо помічників для ведення сторінок.

Дочитали? А тепер дайте, будь ласка, відповідь на питання заголовку. ;)

Коментарі

  1. Хороша ідея . Для оперативного розповсюдженні інформації та обговорення подій/заходів. Наприклад , для мене зараз найзручніший засіб комунікації - Вайбер . Навіть найдешевший в даний момент )

    ВідповістиВидалити
  2. В телеграму проблеми з показом номера телефону нема, тому там можете додавати всіх в чат. В телеграмі ваш номер телефона буде доступний вашому співрозмовнику лише якщо ви дали на це згоду.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

veloБар