Різниця в даних про ДТП в Барському районі. Постраждав велосипедист

"П’яна ДТП: водій «ВАЗу» збив велосипедиста та врізався у «Хонду»"

Під таким заголовком 15-го листопада з'явилась новина на сайті "20 хвилин".
В ній повідомляється про те, що 14-го листопада 2018-го року в Барському районі Вінницької області сталася аварія, в якій постраждав велосипедист.

Джерело фото
На сайті також повідомляється, що його збив п’яний водій автомобіля "ВАЗ-2121", який потім  зіткнувся з автомобілем "Хонда". Потерпілого велосипедиста госпіталізовано до районної лікарні, автомобілі поміщено на арештмайданчик. Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження.

На  сайті новин Бару

16-го листопада повідомляється: "За інформацією Барської поліції ... водій не впорався з керуванням", - чи був водій не тверезий не говориться, лише уточнюється місце ДТП та населений пункт, де мешкає його винуватець.
Джерело фото
Як бачите, відомості не повні, хоч  не суперечать одні одним,  але відрізняються.

Хто винуватий, а хто ні - має розбиратись слідство, а ми з вами маємо допомогти постраждалому в силу своїх можливостей, бо від біди ніхто не застрахований. І для початку почніть із поширення цієї статті. Коли у нас будуть достовірні дані - ми її доповнимо.

Наразі про стан велосипедиста не відомо, хто він та звідки - теж. 
До спільноти veloБар та в групу veloБарчани жодних відомостей не надходило. Якщо комусь відомі контактні дані рідних постраждалого - допоможіть з ними зв'язатись просимо повідомити нам месенджером на номер +380731137232 (не приймає звичайних телефонних дзвінків, він використовується лише для Viber, Telegram, WhatsApp) або донести цей номер до їх відома, якщо є бажаючі допомогти у інший спосіб - також пишіть нам в зазначених месенджерах чи у фейсбук.

Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути обачними та обережними, поважайте один одного. А велосипедистів та пішоходів, як найменш захищених від нещасних випадків на дорозі, просимо подбати про свою безпеку - потурбуйтесь в темну пору доби, щоб вас було видно: елементарні світловідбиваючі елементи на одязі можуть врятувати вам життя







Коментарі