Конкурс "Перевірка велозручностей '2019" стартував. Які результати?

Підсумок першого дня.


Двадцять п'ятого січня в Барі, як і було раніше анонсовано, стартувала громадська перевірка велозручностей. Хто за цим слідкує - той мав можливість  протягом цього дня побачити одинадцять міських локацій, де є велопарковки та в якому вони стані.

Першим в мережу потрапило фото парковки центральної міської бібліотеки - чудовий приклад для наслідування!
Ось як прокоментувала свій пост автор фото:



Безумовним лідером цього дня став Pasha Skaletskyy, але в одній із своїх публікацій він оголосив про те, що хоче бути поза конкурсом, таким чином звільнивши "арену змагань" і давши шанс іншим позмагатись за приз. Зате завдяки йому інші мали змогу побачити скільки цільових точок може відвідати людина на своєму маршруті містом, а також він дав гарний приклад того, як робити пости для конкурсу.  (і ще + одна нова позначка на карті)
Схоже, слово "економ" означає відношення до клієнта: економія на турботі про нього.







Ще два учасники:
Цінне фото, зроблене під час процесу, маємо надію побачити кінцевий результат у наступних публікаціях. :)


За умовою конкурсу: одна локація - один пост, чим більше локації - тим більше постів, і не важливо, що хтось в цей день вже фотографував цю парковку. Дуже шкода, бо ці фото могли дати два бали автору і підняти його на вищу сходинку у порівнянні з іншими.
Як бачимо - є у місті заклади, які дбають про своїх відвідувачів. І їхня турбота починається не з порогу, а ще далеко до нього. Дякуємо їх керівникам і не менша подяка тим, хто виконував роботу. До речі, за умовою конкурсу фото може публікувати будь-хто (власники, керівники, робітники, відвідувачі). Тож важливо пам'ятати це тим, хто чистить парки, адже можна самостійно показати результати своєї праці, а отже і у конкурсі поучаствувати і прорекламувати свій заклад. Долучайтесь у фейсбук до групи veloБарчани та робіть публікації.

Що у підсумку за 25 січня?

А у підсумку - поки-що три претенденти отримати кружечку з однаковою кількістю балів (по 1). Якщо подібна ситуація буде на фініші - то виходом із положення буде старе, добре жеребкування.
Крім того на велокарту міста додано нову позначку (дякуємо Pasha Skaletskyy), де є велопарковка і оновлено кілька фотографій до решти позначок.


Наступний підсумок буде за тиждень, а читачів попросимо не поскупитись на репости публікацій громадської перевірки. Бо саме завдяки вам, шановні, і вашим репостам з першоджерела поширюється достовірна інформація, заходите, читаєте і поширюєте. Таким чином проявляєте свою вдячність чи незадоволення. Досить бути "споживачами"! Давно пора навчитись бути вдячними та дієвими, хоч  би по-мінімуму. А хто давно навчився чи вміє - має безліч можливостей проявити це в реальності, а те, що ми пропонуємо (поширювати інфомацію) - найпростіша із них.

Коментарі

Дописати коментар

veloБар