Громадська перевірка велозручностей 2019

Цьогоріч #перевірка_велозручностей планується у вигляді конкурсу у двох номінаціях:



1. "Найчистіша велопарковка" - номінація для закладів, велопаркувальний майданчик яких буде запропоновано на конкурс;
2. "Найактивніший veloБарчанин" - номінація для тих, хто, власне, й буде перевіряти (це може бути будь-хто із учасників групи veloБарчани.

Правила та умови конкурсу #перевірка_велозручностей прості.

Конкурс відбудеться в два етапи, на першому, у період з 25.01.2019 по 08.02.2019 ми отримуємо від вас матеріали, + 3 дні на обробку даних для підсумку, визначаємо найактивнішого учасника та нагороджуємо його.

Для цього:
1. фотографуєте велопарковки міста та робите пости з цими фотками на сторінці групи veloБарчани. Окрема локація - окремий пост. Чим більше постів - тим краще;

2. Текст, який ви пишете в пості має мітисти в собі тег конкурсу, адресу, назву закладу та яким чином ви з цим закладом пов'язані. Наприклад: "Магазин ВелоЛіга. Вінниця, вулиця Келецька, 83. Я його вдячний клієнт. #перевірка_велозручностей"
(з якого ви міста не має значення: фотографуєте свої велопарковки);

3. За один день можете робити кілька постів з парковками: але різними. Наступного - можете повторити;

4. Бажано, щоб на фото був штамп дати.

Всі ваші матеріали ми передивляємось і в кінці робимо підсумок: хто був найактивнішим.



Найактивніший отримає у подарунок кружку, із логотипом барської велоспільноти та QR-кодом із закодованим в ньому лінком на підсумкову статтю, в якій зазначатиметься кому належить ця кружка, та за що її отримав власник.

Якщо переможець з іншого міста України - відправимо якимось із зручних перевізників, якщо з іншої країни - будемо шукати спосіб як передати її переможцю. У будь-якому випадку, спосіб доставки має бути для нас не дорожчим половини вартості самої кружки, в іншому випадку доставку оплачує переможець.


На другому етапі ми виберемо фото барських велопарковок та виставимо їх на голосування. Те фото, яке отримає найбільшу кількість голосів принесе власнику велопарковки Диплом-подяку від спільноти veloБар, а автору фото невеличкий бонус.


Деталі другого етапу будуть описані після повного завершення першого і все відбуватиметься згодом. Про це писатиметься і повідомлятиметься окремо.

Крім того не забувайте, що ваші пости у групі veloБарчани приймають участь у проекті "Активність veloБарчан"

Барчанам на замітку:

У "прадавні часи" ми створили велокарту міста Бар, на яку на даний момент нанесені всі відомі нам велопарковки міста, тож, ви маєте підказку куди йти, щоб зробити фото, а крім того може виявитись, що ви знайдете не відмічену на карті - за це ми також придумаємо для вас бонус, а на карті з'явиться  нова позначка.

UPD.: Бонус ми придумали: той, кому пощастить знайти в Бару не позначену на карті парковку і опублікує її першим - той за свій пост отримає не один, а два бали. Такий пост має бути з точною адресою та назвою установи-власника велопарковки,щоб ми могли її позначити на карті, а також потрібно написати, що на карті немає її позначки.



Ну, і якщо вже ми згадали про велокарту - то допоможіть нам зробити її кращою давши відповіді у двох анкетах:






Коментарі