Як в інтернеті "горшки б'ють".


23.02.2019 мене заблокували у групі "Барчани всього світу", думаю за те, що написав кілька запитань до адмінського посту, підписаного словами "А далі звичайна тиранія"  - до жінки, приїхала поліція. Це адміністратор подав, як тиранію. Мої питання до посту: "Що це і про що?", "Людина вчинила протиправні дії - викликали поліцію. В чому тиранія?", "Цікаво, якби вона так само вчинила з агітаторами від "Самопомочі"  і до неї також викликали поліцію - то як би Ви тоді підписали свій пост?".
Банальність в тому, що свої протиправні дії вона також зняла на відео і теж оприлюднила: Обережно - БРУТАЛЬНА ЛАЙКА.




Замість відповісти на запитання - мене забанили у групі "Барчани всього світу", також видалили мої коменти, та мій пост, у якому просив барчан допомоги мені з проектом скейт-парку для їхнього ж міста.

Звісно, - що мені міг відповісти адміністратор групи, коли він називає виклик поліції до "гопоти" тиранією і використовує це для поливання брудом свого політичного опонента?..

Отож підсумую:
Перше.
- так, як адміністратори даної спільноти - учасники Самопомочі, які не одноразово влаштовували срач на моїй сторінці, - то Самопоміч втратила ще одного свого прихильника у моїй особі.  (Я був лояльний до цієї організації не зважаючи на свої політичні переконання, ділився ідеями розвитку міста з її учасниками, консультував їх з багатьох питань велотеми, надавав допомогу, запрошував на організовані мною заходи, звертався до них по допомогу в організації окремих заходів та проектів - таким чином даючи їм можливість бути причетними та заробляти собі "плюсики в карму".)

Друге.
- з цього дня, на не визначений термін, припиняю будь-яку свою волонтерську діяльність, пов'язану з містом Бар. (Бар цього не помітить і багато не втратить, а от у мене з'явиться купа вільного часу, зменшиться нервове навантаження та зекономляться кошти. Не хочу марнувати зусилля на місто, в якому владні особи у передвиборчому ажіотажі виставляють гопників святими мучениками.)

Третє.
- пропоную підписникам групи "Барчани всього світу" почати робити до неї репости будь-якої політичної реклами. (Особливо, якщо ви не є прихильником самопомочі і хочете дізнатись, що таке цензура та "адмінська тиранія".)

Коментарі