Скейт-парк для Бару.

Шановні барчани, як дорослі, так і діти, звертаємось до вас по допомогу.
На зображеннях нижче макет проекту скейт-парку, розроблений для нашого міста компанією Right Park, на замовлення спільноти veloБар ще у березні 2018-го. Він може з'явитись в Бару, а якщо до цього підключитись ви - то шанси його появи будуть більші в рази.



В березні минулого року цей проект вже подавався на обласний конкурс грантів, але не виграв у відборі. (Було всього лиш п'ять партнерів, зацікавлених у його появі).
Не секрет, що наша міська молодь активно користується роликами, скейтами, самокатами, біговелами та велосипедами ВМХ. От тільки вся вона катається на площі та вулицями міста, бо спецмайданчика для цього молодь не має, от і доводиться їй шукати місця, де більш менш мало автівок... Але мало автівок - не означає безпечно для дітей.
Щоб довести актуальність і переконати журі конкурсу, що ця проблема існує, і що попит на цей майданчик буде нам потрібні гори фотографій, де ви на роликах чи на скейтах... чи з ними у руках. Ми не закликаємо бігти на вулицю і робити фото, ми впевнені, що вони у вас є: торішні, позаторішні, будь-які, але ваші, і зроблені в Бару. Інакше як нам пояснити, що скейт-парк місту потрібен? Фото кидайте в коменти до оригіналу посту в фейсбук, чи в "лічку" спільноті veloБар (viber, telegram: +380731137232) або її адміну: Аркадій Казік.
Цьогоріч проект переписується наново і подаватиметься знову на конкурс. Нам потрібні партнери для цього проекту, люди або організації чи підприємства, які можуть допомогти, як фінансово, так і фізично чи формально (кількісно). У разі виграшу, грантівські кошти зможуть покрити лише частину проекту, ще частину виділить міська рада, розмір спонсорської допомоги визначає сам спонсор (партнер), чим партнерів буде більше - тим краще. (Допомога не обов'язково фінансова у чистому вигляді: це можуть бути матеріали, інструменти, транспорт чи навіть чай з печивом для робітників - воля ваша).
Окрім асфальтування майданчика і виготовлення фігур обладнання для нього, проект передбачає огорожу, освітлення, велопарковку, урни, лавочки...
Тих, хто не байдужий, хто хоче стати партнером проекту, пропонуємо звернутись у центральну бібліотеку міста Бар, заповнити анкету учасника проекту та підписати "Протокол про наміри спільної реалізації проекту" - інакше ніяк.
Діяти треба швидко: чекаємо до 28.02.2019, а далі подаємо проект без вас. Тож потім не нарікайте.

Коментарі