Недостатньо інформації!!!

Шановні барчани, допоможіть, будь ласка, з інфою: у місті обладнано нову велопарковку, але нам не відомо якій установі вона належить та хто її власник.
Через це ми не можемо прикріпити до її позначки на карті достовірну інформацію.
На стіні над парковкою банер стоматології, а на вхідних дверях вказано, що це ветаптека та зоомагазин.
Ті, хто її робили - оригінально вийшли з положення, використавши колись вмонтовані стовпчики, і таким чином створивши площинну велопарковку. Молодці!
Однак на майбутнє ми знову нагадаємо про наше прохання: якщо ви вирішили встановити велопарковку - не соромтесь звернутись до нашої спільноти за безкоштовною консультаціїєю. Адже велопарковка - це не просто залізяка, а інженерне та дизайнерське рішення, яке втілюється в життя, щоб ним користувались люди, а люди цінують перш за все зручність і безпеку.
До цієї парковки у нас немає вагомих зауважень, і якби її робили ми - то вчинили б так само, але б зробили із перемичкою для педалі. Це дрібна деталь, верхня грань якої має бути на висоті 350-400мм від поверхні тротуару, завдяки їй, ті, хто вміє користуватись велопарковкою ніколи не подряпають об неї раму велосипеда. Тут перемичка є, але ми її ще не приміряли. ;)

Коментарі