Дегустаційний конкурс! ;)

Пропонуємо вашим коням скуштувати "Кефіру"!!!
Був, у нас анонс на травень, але не так сталось, як гадалось: весь травень - дощі, і, певно, що більшості із вас було не до покатеньок. Про це говорить і той факт, що ніхто не зацікавився і не звернув толком увагу навіть на невеличку відеопрезентацію нового мастила українського виробника:

Так от, про "конкурс дегустаторів": як вже говорилось - нам надали кілька зразків на випробовування. І один із них знаходиться у ТЦ "Мрія" ("ВелоСвіт, "м.Бар, вул. Соборна, 23а, тел: +380672732108). Можна завітати у цей веломагазин, і отримати безкоштовне змащування велоланцюга для проби. Але є три умови, навіть чотири (нічого з тобою не станеться - це не так вже і багато - читай далі, зрозумієш):
1. Наявність зразка для тестування: пляшка з мастилом не бездонна і її вміст може закінчитись у будь-який момент, тому спочатку уточніть чи ще є те мастило;
2. Ваш ланцюг  має бути почищений і вимитий, як показано на відео вище;
3. Не забудьте попросити майстра сфотографувати вас разом з велосипедом та пляшечкою "Кефіру" (фото вам знадобиться) Крім того майстер може робити окремі фото на свою камеру, але вже для нас;
4. Перевірку ланцюга на чистоту та його змащування проводить механік магазину.

Ну ви зрозуміли вам не дадуть в руки пляшку, мовляв на лий скільки влізе на свій засмальцьований болотяний ланцюг, не спитавши хто ви і не задокументувавши вашу велику радість від передчуття себе у ролі випробовувача . 

Положення конкурсу:

Змастили тобі ланцюг - не забудь подякувати і їдь на всі чотири сторони, ти нікому нічого не винен, катайся, спостерігай за ланцюгом і думай, як придбати "Кефір" у майбутньому. Але так ти не приймаєш участі у конкурсі...

Змастили тобі ланцюг - не забудь подякувати, їдь на всі чотири сторони, катайся, спостерігай за ланцюгом і думай, як написати відгук про мастило: в яких умовах ти його використовував, по яких дорогах їздив і, як випробовував спекою, дощем, пилом, асфальтом та кілометрами. Коли придумаєш, як ти це напишеш у нашій групі  фейсбук "veloБарчани" - то заходь туди і пиши, пиши все, що ти про це мастило думаєш (але в рамках моралі та вихованості), подобається, не подобається і чим саме, що б ти хотів у ньому покращити, як тестував, словом все-все, додавай фото та відео, додавай лінки на страва та інші свої соцмережі де ти про це теж можеш розповідати... І так ти вже будеш учасником конкурсу, у якому зможеш виграти пляшку мастила для ланцюга (у тебе буде вибір якого саме із тих, що ми запропонуємо), або ремнабору для камер (у тебе буде аналогічний вибір якого саме).

При написані постів у "veloБарчани" не забувай використовувати хештеги - Це важливо!
#кефірізація  #мастило #Кефір #veloБар_дегустує_Кефір

Рекомендуємо для загального розвитку відвідати сторінку "Кефір - тривке сухе мастило до цепа біцикля" та групу "KEFIR Lube Team ),  можеш долучитись до їхньої команди, щоб прорепостити туди свій відгук, написаний у нас (тобі врахується при оцінюванні).
Переможця обиратимуть адміни сторінки veloБар в останніх числах липня, результати будуть опубліковані до четвертого серпня (бо п'ятого будем п'яні на Дні народження мера,) Може п'ятого, опираючись на ваші відуки, подаруємо і йому (меру) пляшечку "кефіру", якщо він похизується цьогорічними своїми фото зі STRAVA, як він на роботу їздить великом. До його відома: на відміну від звичайного мастила, це не вимастить ногавиці у мазуту, а якщо ще й прищепкою користуватись - то взагалі чистісінький буде: ні бруду ні пилу.
Приз переможець конкурсу зможе отримати у тому ж магазині, де ми залишили зразок мастила.
Ой, ледь не забули: треба ж ще подати заявку на конкурс: це просто буде зробити. Дана стаття буде опублікована у групі veloБарчани - потрібно залишити у коменти до посту з нею свою фотку з магазину, ту, про яку ви не забули попросити майстра.
Ну і крім того нагадуємо, що всі ваші опубліковані пости у цій групі автоматично приймають участь у річному конкурсі #активність_veloБарчан, призом у яком для барчан є безкоштовне ТО у спеціалізованій веломайстерні міста Бар.

Коментарі