Бонус за активність у групі veloБарчани

Повний безкоштовний технічний огляд та підготовка велосипеда до сезону 2019.

Задля популяризації велосипедного руху в Барі та Барському районі ми вирішили спробувати започаткувати нову бонусну систему для найактивніших учасників групи veloБарчани.

Одна із основних функції фейсбуку (як і будь-якої соцмережі) - це збір інформації та автоматизований вивід різноманітних статистичних даних. Одні види статистики доступні будь-кому, інші лише адміністраторам спільнот та груп.

От вам до прикладу кілька скрінів з даними (станом на 28.10.2018), які доступні адмінам групи:

Вік та стать учасників.

Топ країн та міст по кількості учасників
Це лише кілька видів даних, які доступні адмінам, але найцікавіший для нас - це рейтинг учасників за кількістю публікацій та коментарів.
Топ авторів
У цьому рейтингу не враховуються публікації адмінського складу. Як бачите - найактивнішою була Світлана Захарчук. За її активність цьогоріч ми даруємо повний технічний огляд її ровера з підготовкою до наступного сезону. 

Далі щомісяця до кінця жовтня наступного року ми відзначатимемо найактивніших учасників групи, а в жовтні 2019 року людина, яка найчастіше займала перше місце в рейтингу, так само отримає право на безкоштовний технічний огляд та підготовку до нового сезону, і навіть з можливістю передачі свого бонусу комусь іншому. 

Покищо цю акції ми проводимо на правах єксперименту, Спосіб реалізації ТО ровера переможця буде залежати від можливостей ініціативної групи (це може бути, як приїзд майстра до дому переможця, так і подарунковий сертифікат на безкоштовний ремонт та обслуговування у спеціалізованій веломайстерні), фізично поширюється дія бонусу на жителів Бару та Барського району, можливо, в майбутньому ми зможемо домовитись про подібний бонус з майстернями інших міст.

Майте на увазі, що публікації та коментарі в групі модеруються відповідно правил спільноти veloБар, тому не всі ваші публікації можуть потрапити в рейтинги. Ну і ще така примітка: статистика фейсбуку - то не основний критерій за яким ми обиратимемо переможця, ми також звертатимемо увагу на різноманітні дрібнички, як то власні публікації учасника чи з інтернету, його внесок в розвиток групи тощо.

В ході цього експерименту можуть бути підкореговані принципи вибору пріоритетів, залежно від поведінки та вчинків учасників. Будьте щирими обачними та розсудливими.
Під кінець січня 2019-го ми опублікуємо більш-менш сформовані критерії та положення, пропонуйте свої пропозиції щодо них.

А може хто хоче стати волонтером у цій справі чи запропонувати свої послуги?
А, може хтось із підприємців хоче стати одним початківців бонусної програми для велосипедистів та має свої ідеї? Не соромтесь - пишіть пропонуйте! :)

Скріни статистики ми щомісячно публікуватимемо у відкритому фотоальбомі у період між 28-31 числами.

Як вам така пропозиція?

Коментарі